Първоначално публикувано от Mury
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 159 1.9 обява
Collapse
X
-
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАбсолютно със съгласен с теб, а тази от линка, дето си дал, със сигурност си заслужава да се види. Изглежда добре, а точно в тази автокъща преди време имаше и една 156 1.9 JTDm FL, и беше читава кола, която не се задържа дълго време на пазара. Явно не внасят само боклуци, това ми е идеята!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщениеМисля че в тази тема бях писал впечатления за колата, когато ходих да я гледам... и не само аз, ама...
Както и да е, успех с търсенето!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщениеМисля че в тази тема бях писал впечатления за колата, когато ходих да я гледам... и не само аз, ама...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Какво ще кажете за тази 159-ка GTDАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеКакво ще кажете за тази 159-ка GTD
пфф.. адската обява .. пък може и нарочно да е пусната така .. но GTD са си на Фауветата дизеловите "бегачки"
А по темата цена от 20к и нагоре за 5+ годишна 159, независимо от състоянието за мен лично е неоправдано. Обосновавам се с това, че е извън гаранция и за цени от двадесет и няколко хиляди, по добре дай още и отиди на нова .. макар и не Алфа. В този сегмент има и други добри предложения. Като това например
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...621&f1=details
.. бих казал доста сгоден автомобил е ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Точно затова в БГ се вкарават подобен род гробници, защото за някой 20к+ е НЕОПРАВДАНО независимо, че автомобила може да няма една забележка. Разбира се, че е по добре да се купи 159ка за 10к и да дадем още 15к за да и върнем живота или нещо друго с подобна история и милиони километри.
Успех!
P.S. подкрепям Багера и Мъри автомобила трябва да се прегледа и разгледа внимателно.Last edited by DJraceman; d.m.y г., 14:58.EX 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеТочно затова в БГ се вкарават подобен род гробници, защото за някой 20к+ е НЕОПРАВДАНО независимо, че автомобила може да няма една забележка. Разбира се, че е по добре да се купи 159ка за 10к и да дадем още 15к за да и върнем живота или нещо друго с подобна история и милиони километри.
Успех!
P.S. подкрепям Багера и Мъри автомобила трябва да се прегледа и разгледа внимателно.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе незнам колко е хубава ама е пребоядисвана и май си е удряна...най-малкото надписите отзад вижте как са залепени на обратно...
Аз на една друга съм се наточил:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...984&f1=details
Не че и тази не е пребоядисвана ...
Салона е прилично запазен. Някой да я е прислушвал - диагностика имам предвидALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеTази я гледах и е събрана набързо - отпред бронята не е закрепена добре (щипки), боядисана е колкото да има - отдолу се вижда червената боя на донора. Отвътре наистина е адски запазена...
Аз на една друга съм се наточил:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...984&f1=details
Не че и тази не е пребоядисвана ...
Салона е прилично запазен. Някой да я е прислушвал - диагностика имам предвидFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Правилно ,тези коли е невъзможно да нямат козметични забележки,просто бронята е огромна,а по раздувките на каланиците редовно има удари от камъчета.
За бронята също си прав и моята е така от едната страна заради щипката,точно 2 пъти е сваляна.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
пфф.. адската обява .. пък може и нарочно да е пусната така .. но GTD са си на Фауветата дизеловите "бегачки"
А по темата цена от 20к и нагоре за 5+ годишна 159, независимо от състоянието за мен лично е неоправдано. Обосновавам се с това, че е извън гаранция и за цени от двадесет и няколко хиляди, по добре дай още и отиди на нова .. макар и не Алфа. В този сегмент има и други добри предложения. Като това например
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...621&f1=details
.. бих казал доста сгоден автомобил е ..sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениебоята и лака на 159 са консуматив ;D
както вече казаха преди мен бронята е голяма и раздута, а и лаковете, които са ползвали италианците (и които ползва сервиза, който последно ми пребоядисва елементи)
е много злеAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment